Göteborg

Topplista: Bra rörmokare i Göteborg 2023

rörmokare göteborg

Det finns många bra och pålitliga rörmokare i Göteborg som du kan använda dig av när du har problem med avloppet.

Rörmokare är utbildade och certifierade hantverkare som har kunskapen som krävs för att hantera vatten- och avloppsproblem, nyinstallationer och rörläggning, samt stambyten och mer omfattande rörarbeten.

Bästa Rörmokare i Göteborg

VVS Group AB

VVS Group AB är ett pålitligt och professionellt företag som specialiserar sig på rörläggning, ventilation och allmän VVS.

Här får du tillgång till en VVS jour dygnets alla timmar och snabb hjälp inom två timmar när du behöver det.

Företaget erbjuder alltid fasta priser på alla tjänster, kostnadsfria offerter och en onlinebutik där du kan beställa allt från WC-stolar, köksblandare, vattenutkastare och mycket mer.

Göteborgs El & Rörjour AB

Göteborgs El & Rörjour AB är ett företag som har många års erfarenhet och kunskap om branschen.

Företaget startade upp år 1988 och har sedan dess hjälp privatpersoner, företag och fastighetsägare med el- och VVS-arbeten i Göteborg med omnejd.

Göteborgs El & Rörjour AB erbjuder både eljour och rörjour under dygnets alla timmar och har även ett stort utbud av olika reservdelar som du kan köpa online.

Kannebäcks Rörläggeri AB

Är det dags att renovera badrum och kök eller bygger du nytt och vill ha hjälp med rörläggningen?

Kannebäcks Rörläggeri AB är ett företag som erbjuder helhetslösningar och skräddarsydda lösningar för alla kundgrupper.

Det innebär att de hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare med små och stora VVS-arbeten.

Genom åren har Kannebäcks Rörläggeri AB ingått i många bestående och trygga samarbeten, bland annat med ICA i Torslanda och Frölunda, samt RA Bygg, Skanse fastigheter och Rörpojkarna.

Sävedalens VVS Rör & Grävarbeten AB

Sävedalens VVS Rör & Grävarbeten AB är din kompletta VVS-firma i Göteborg!

Sävedalens VVS Rör & Grävarbeten AB erbjuder totalentreprenad i egen regi och kan hjälpa dig med både VVS och rörinstallationer, samt värmepumpsinstallationer, ventilation, vatten och avlopp, markentreprenad, dränering och mycket mer.

På hemsidan kan du snabbt och enkelt lägga din bokning i bokningsfältet och därefter bli kontaktad med en servicetid för arbetet.

Sävedalens VVS Rör & Grävarbeten AB erbjuder ROT-avdrag till privatpersoner.

Hur du väljer en bra rörmokare i Göteborg

Att välja en bra rörmokare i Göteborg är avgörande för att få kvalitativt och pålitligt arbete utfört. Här är några steg att följa för att hitta en pålitlig rörmokare:

Be om rekommendationer: Fråga vänner, familj och grannar om de har använt någon rörmokare i Göteborg och om de kan rekommendera någon. Personliga rekommendationer ger ofta en bra grund för att börja söka.

Research online: Använd internet för att hitta rörmokare i Göteborg. Läs recensioner och betyg från tidigare kunder för att få en uppfattning om deras kvalitet och pålitlighet.

Verifiera licens och försäkring: Kontrollera att rörmokaren har en giltig licens för att utföra arbeten i Göteborg. Detta visar att de har nödvändiga kunskaper och kompetens. Se också till att de har adekvat försäkringsskydd för att täcka eventuella skador.

Erfarenhet och specialisering: Fråga om rörmokaren har erfarenhet av att hantera liknande projekt som ditt. En erfaren rörmokare är bättre rustad att lösa problem och undvika vanliga misstag.

Be om offerter: Begär prisuppskattningar från flera rörmokare. Jämför kostnader och tjänster för att få en rimlig uppfattning om prisläget.

Garantier och referenser: Fråga om rörmokaren erbjuder någon form av garanti på sitt arbete eller använda material. Be om referenser från tidigare kunder för att få en uppfattning om deras arbetets kvalitet.

Tidsram och tillgänglighet: Se till att rörmokaren kan passa in i ditt schema och har möjlighet att utföra arbetet inom en rimlig tidsram.

Kommunikation och professionell service: En bra rörmokare kommunicerar tydligt och professionellt. De bör vara lyhörda för dina frågor och kunna förklara arbetet på ett förståeligt sätt.

Kontrollera omdömen och betyg: Kolla recensioner och betyg på oberoende webbplatser för att få en objektiv uppfattning om rörmokarens rykte.

Välj en lokal rörmokare: Försök att välja en rörmokare som är baserad i Göteborg eller närliggande områden. Detta gör det lättare att nå dem vid framtida servicebehov.

Genom att följa dessa steg och noggrant utvärdera olika alternativ kan du öka chanserna att anlita en pålitlig och skicklig rörmokare för dina behov i Göteborg.