Helsingborg

Guide: Bästa Rörmokare i Helsingborg 2023

rörmokare helsingborg

Att hitta en bra rörmokare kan vara lättare sagt än gjort. Urvalet är stort i Helsingborg och hur ska du vet vilket företag som du ska vända dig till? Är de certifierade? Vilka tjänster erbjuder de? Hur fort går det? 

Vi har listat tre firmor som det är värt att kika lite extra på. De har kunnig personal och utför alla typer av VVS jobb.

Öresunds VVS

Vill du ha service snabbt och enligt alla konstens regler, kan du vända dig hit. De har korta servicetider och vänlig personal som åtgärdar VVS problem på bästa sätt. 

Oavsett om det gäller ditt badrum eller kök, finns hjälpen nära. För alla typer av arbeten i badrum har de auktoriserad personal.

För att förebygga framtida läckor har firman möjlighet att filma dina rör. Det är dessutom alltid möjligt att nå servicepersonalen genom jouren.

AB Strömberg & Andersson Rörledningsfirma

Söker du ett välkänt företag som vet hur man utför VVS-arbeten, är detta ett bra val. Ända sedan 1972 har de varit aktiva inom VVS-området. 

De erbjuder arbeten för ett fast pris när det finns behov för det. Vill du att en fackman ska hjälpa dig fixa alla typer av VVS-arbeten bör du vända dig hit. 

Helt enkelt ett seriöst företag med oerhört serviceinriktad personal. Det här företaget är auktoriserad säker vatten installatör.

Pålsjö VVS AB

Är det ett certifierat företag inom VVS-branschen som du söker, kan du vända dig hit. Oavsett om det är stora eller små arbeten som du behöver få utförda ställer de upp. 

Med endast certifierade montörer kan du vara säker på att installation och service som utförs blir bra. Två års garanti erhåller du som kund vid alla installationer. Dessutom kan de hjälpa dig med ansökan för att erhålla ROT avdrag. Skulle du behöva ha hjälp på udda tider kan du alltid vända dig till jouren.