Lund

Topplista: Bra rörmokare i Lund 2024

rörmokare lund

I Lund finns ett rikt utbud av rörmokare, men att hitta den perfekta för dina VVS-behov kan vara utmanande.

För att underlätta har vi noggrant jämfört och sammanställt de bästa rörmokarna i Lund, som erbjuder professionell service och expertis för att lösa alla dina VVS-problem.

Bästa rörmokare i Lund

Lunds Rörläggeri AB

Till Lunds Rörläggeri AB vänder sig både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner när det är dags att få hjälp med vatten och avlopp.

Företaget erbjuder fullservice inom VVS, vilket innebär att de kan hjälpa dig med rörläggning, reparationer, anläggning, renovering och mycket mer.

Här får du också tillgång till rörjour under dygnets alla timmar, såväl som nöjdhetsgaranti som säkerställer att du är helt nöjd med resultatet.

Rörexpressen i Lund

Rörexpressen i Lund erbjuder dig alltid professionella, pålitliga och noggranna VVS-montörer till alla typer av uppdrag.

Till den här VVS-firma kan du vända dig om du vill ha hjälp med avlopp, vatten och värme, men Rörexpressen i Lund erbjuder även tjänster gällande gaspannor, gasspis och gashäll.

Du kommer enkelt i kontakt med firman genom att skicka iväg ett mejl eller slå en signal.

Här är alla offerter och platsbesök helt kostnadsfria för alla kundgrupper och du får alltid en 100 % nöjd kund garanti på uppdraget.

Stjernfeldts VVS AB

Bor du i Lund och vill ha hjälp av en seriös VVS-firma är Stjernfeldts VVS AB ett bra alternativ.

Under ett och samma tak har Stjernfeldts VVS AB samlat både VVS-montörer, snickare, hantverkare och elektriker, för att kunna erbjuda dig totalentreprenad i egen regi.

Här får du hjälp med ventilation, värme och vatten, men också sanitet, kyla, el och sanering.

Anlitar du Stjernfeldts VVS AB som privatperson kan du även nyttja ROT-avdraget för en 30 % reducering på arbetskostnaden.