Eskilstuna

Guide: Bästa Sushi i Eskilstuna 2024

Det finns flera trevliga sushibarer i centrala Eskilstuna och för de som tycker det är svårt att veta vilken som är värd att testa, har vi tagit fram de fem bästa sushirestaurangerna.

De flesta restauranger har också flera asiatiska alternativ på menyn, så du kan ta med dig en vän som inte vågar beställa sin egen sushi.

Bästa Sushi i Eskilstuna

Reiwa sushi

Om du övernattar på Best Western när du är på besök i staden, borde du gå lite längsmed Drottninggatan förbi Meze Lounge och ta en titt på Reiwa Sushi. 

Du kan äta på restaurangen eller hämta upp maten samt få den levererad. Sushin serveras snyggt, men har tydliga västerländska smakinfluenser. 

Är du inte så inne på sushi är deras poké bowls värda att testa.

Truly Sushi

Ytterligare en restaurang där du har möjlighet att äta på plats, hämta maten eller få den levererad är Truly Sushi som ligger på Kungsgatan i närheten av H&M. 

De är lätta att hitta mittemot Clas Ohlson i Centrumhuset. De har fått mycket beröm för sitt bubble tea, som tydligen är väldigt uppskattat.

Sushi Yann

Mittemot McDonalds i Eskilstuna hittar du Sushi Yann, eller Sushi Yang som den också heter. Restaurangen är kontantfri, men möjligheten att betala med Swish finns. 

Menyn liknar många andra sushibarer, men har sedan en tid åter börjat servera traditionella nudlar också.

Sushi Wave

Restaurangen Sushi Wave ligger också på Kungsgatan i centrala Eskilstuna. Du kan både äta inne och ta med maten hem. 

De har även hemkörning under vissa tider på dygnet. Maten håller god kvalitet och de har fler traditionella asiatiska rätter än sushi, för den som hellre vill ha det.

Eskilstuna Sushi Bar

På Eskilstuna Sushi Bar kommer du bli serverad traditionsenliga japanska måltider. Maten håller hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Allt från beställning till att du får maten går smidigt och lätt. 

Alla rätter lagas från grunden och det finns mer än sushi på menyn. Den här restaurangen är helt klart värd ett besök.