Falun

Guide: Bästa Sushi i Falun 2024

Älskar du sushi? Då kommer Falun inte göra dig besviken. I Falun finns ett stort utbud av restauranger som serverar sushi.

Här finns både restauranger som är specialiserade på just sushi, men också restauranger som har en meny där de kombinerar sushi med annan asiatisk mat.

Är du vegetarian eller vegan passar dessa sushirestauranger i Falun perfekt. Eftersom den asiatiska matkulturen till stor del bygger på grönsaker.

Här nedan har vi samlat våra val av Faluns allra bästa sushi restauranger.

Bästa Sushi i Falun

Kokukujira-Tairyo

Restaurang Tairyo serverar japansk mat av högsta kvalitet. Här kan du njuta av både sushi och varma japanska rätter. Restaurangen har också en väl tilltagen dryckesmeny med viner och sake som passar utmärkt till japanska rätter.

Eftersom den japanska matkulturen kretsar mycket till fisk och grönsaker finns här många alternativ för dig som är vegetarian och vegan.

Sushi Lovers

Hos Sushi Lovers hittar du många olika varianter av maki och nigiri sushi. Som namnet säger är detta definitivt restaurangen för dig som älskar sushi.

Sushi Lovers serverar både lunch och middag och erbjuder även utkörning. Ska du ha fest kan du även anlita Sushi Lovers för catering.

Sawanee

För dig som gillar både sushi och thai-mat är restaurang Sawanee värt ett besök. De bjuder på en populär lunchbuffé fylld med olika asiatiska maträtter.

De har dessutom en separat vegetarisk buffé och såklart har de också take away om du hellre vill ta med dig din mat. Samt erbjuder de även catering.

Sushi House Kai

I hjärtat av Falun och ett stenkast från Tisken hittar du restaurang Sushi House Kai. Självklart finner du sushi på menyn, men Sushi House Kai serverar också flera andra asiatiska rätter.

Hos Sushi House Kai kan du äta både lunch, middag och såklart erbjuder de även take away.