Jönköping

Guide: Bästa Sushi i Jönköping 2024

Sushi är mat som ofta uppskattas av hela familjen. Det är en perfekt måltid att plocka med sig hem på väg från jobbet och att beställa fler måltider av.

Du kan då välja många olika rätter i varierande storlek: från maki, nigiri och temaki till california rolls.

Sushi är också populärt bland riktiga matkonnässörer och är du en av dem, är du säkert beredd på att betala en slant för att få äta riktigt lyxig sushi i en trevlig och genuin japansk miljö.

Bästa Sushi i Jönköping

Är du en sann sushi-fantast och vill ha en riktigt bra lista med sushi-restauranger i Jönköping?

Då är du på precis rätt ställe för här nedan får du tips på hela 5 riktigt bra sushiställen i Jönköping.

Izakaya Moshi

Om du vill äta din sushi i mysig miljö som känns genuint japansk i sin moderna tappning, då är det här stället för dig.

Izakaya Moshi är en japansk pub där det lätt att slinka in efter jobbet för att njuta av vällagade smårätter med en god sake eller awamori.

Sora Sushi

Den familjevänliga restaurangen Sora Sushi passar små och stora sushiälskare och är också perfekt för större sällskap. Här är det framförallt fokus på prisvärd mat i stora portioner.

Sushi MOTO

Anser du att sushi är en stor matlagningskonst och vill bara ha det allra bästa när du går ut och äter? Helst i exklusiv miljö givetvis. Då är det definitivt restaurangen Izakaya Moshi du ska besöka.

Icha Mochi

Den trevliga restaurangen Sushi Moshi serverar traditionell sushi likväl som moderna varianter. Det är snygg och välsmakande cross kitchen i trevlig miljö.

Khaan sushi

Sushirestaurangen kan Khaan Sushi är en slags street food-variant av sushiköket. Här blir du nämligen serverad härligt god sushi som det är lätt att snabbt få med sig hem efter jobbet.