Mölndal

Guide: Bästa Sushi i Mölndal 2024

En maträtt som blivit extremt populär under de senaste åren är sushi. Det här gjort att det idag finns mängder av olika sushi restauranger runt om i landet.

Mölndal är en stad där det finns ett stort utbud av sushi. För att hjälpa dig välja rätt har vi satt ihop en lista med de bästa restaurangerna för sushi i staden.

Bästa Sushi i Mölndal

Sushi 21

På Göteborgsvägen i Mölndal hittar du restaurangen Sushi 21. Här kan du som besökare äta både lunch och a la carte.

Utöver den självklara sushin så kan du även välja mellan att äta pokébowl samt andra japanska varmrätter som exempelvis gyoza.

Sushi Mölndal

Restaurangen Sushi Mölndal lägger stor vikt vid att arbeta med förstklassiga råvaror för att kunna erbjuda sina besökare en fantastisk rätt.

De arbetar även hårt med att utveckla samt skapa nya varianter av sushi som de kan erbjuda sina kunder.

Som besökare kan du dessutom förvänta dig bra service och ett trevligt bemötande när du besöker Sushi Mölndal.

Masaki Sushi

Laura är den person som idag driver Masaki Sushi. Hon har sina rötter i Vietnam och har en enormt stor passion för matlagning.

På Masaki Sushi är färska råvaror en stor prioritet för att kunna laga fantastisk sushi. Som besökare får du njuta av elegant och smakfull sushi här.

TOP SUSHI

På Åbyvägen hittar du TOP SUSHI som är en restaurang med ett stort utbud. Du kan bland annat äta olika bowls och biffspett hos restaurangen.

Här kan du tillsammans med vänner umgås samtidigt som ni äter god mat. TOP SUSHI erbjuder dessutom catering till olika event.

Sushi Pedagogen Park

Som kund hos Sushi Pedagogen Park får du en blandning av både traditionell och nya smakkombinationer.

På Sushi Pedagogen Park serverar de inte bara sushi utan även andra läckerheter från de japanska köket.

Lokalen har en fräsch, stilren samt traditionell miljö vilket gör den här restaurangen till en trevlig plats att äta på.