Skövde

Guide: Bästa Sushi i Skövde 2023

Att hitta en sushi restaurang att äta på är inte så lätt. Det finns ofta en uppsjö av restauranger att välja mellan i varje stad.

Därför har vi här nedanför satt ihop en lista med den bästa sushin i Skövde som förhoppningsvis kan hjälpa dig.

Bästa Sushi i Skövde

SushiYaki Noodle

På Långgatan i Skövde finns restaurangen SushiYaki Noodle. Utöver en fantastisk sushi så serverar de även olika nudelrätter.

Här kan du äta både lunch och middag och varje dag serverar de dagens till lunch.

Sushi Koten

I februari år 2021 öppnade Sushi Koten sina dörrar för människorna i Skövde. Restaurangen hittar du på Kungsgatan i centrala Skövde.

Hos Sushi Koten kan du hitta fantastisk sushi men de serverar även rätter som är både traditionella och har en ovanlig smakkombination.

Här lägger personalen står vikt vid att hålla hög kvalitet på maten vilket gjort att inte alla maträtter går att få som take away.

Yokohama Sushi Bar

På Storgatan i Skövde ligger Yokohama Sushi Bar. Här kan du tillsammans med när och kära njuta av god sushi i en trevlig miljö.

Restaurangen har som mål att alltid kunna erbjuda sina gäster fräsch samt vällagad mat som får dem att vilja komma tillbaka gång på gång.

De arbetar dessutom ständigt med att utveckla och förbättra sina rätter.

Ana Sushi Skövde

Hos Ana Sushi Skövde kan du välja mellan ett stort utbud sushi men även flera olika japanska och koreanska huvud- samt förrätter.

Det här gör att det med största sannolikhet finns något för alla här. Restaurangen hittar i centrala Skövde på Rådhusgatan.

Ana Sushi har både lunch och middag samt är ett perfekt ställe att äta god mat och umgås med vänner och familj.

Sushi Yama

På Köpmannagatan hittar du Sushi Yama. Här brinner personalen för hållbara råvaror och högkvalitativa smaker.

Restaurangen har både en ASC-och en MSC-certifiering som visar på att de arbetar hårt med hållbarheten. De älskar att arbeta mes sushi vilket syns på maten de serverar.