Stockholm

Guide: Bästa Sushi på Södermalm 2024

Är du på Södermalm? En bit sushi, eller kanske en poke bowl med inspirerande smaker hade passat perfekt?

Här hittar du en lista på de bästa och trevligaste Sushi.barerna i området. De kan garanterat förse dig med unika smaker.

Bästa Sushi på Södermalm

Naked Fish sushi bar

På Magnus Ladulåsgatan 29 Naked fish sushi bar, här hittar du mycket god mat, med allt i från Sushi till fin kyckling och supergoda poke bowls.

Här möts du av en fräsch och fin restaurang med mycket god service, serverar på baren samtidigt som möjligheten till take away finns.

Sushi Natu

En av Stockholms bästa sushibarer bjuder dig på spännande sushi i en inspirerande och mysig plats, liknande en livlig gata i Tokyo.

På Sushi Natu bjuds det på sushi som förbereds direkt på plats. Dom serverar alltid säsongsbetonad fisk av högsta kvalitet.

Njut av meny direkt på plats i baren, eller kanske bara ta det på språng och håva hem en take away.

SAKAE SUSHI

Ringvägen 54 Erbjuder fantastisk sushi, antingen i baren eller som take away, helt upp till dig. Här finner du en mysig miljö bland inredning av trä och harmoniska levande fiskar.

Mycket trevlig servering med lite extra touch som passar dig som vill lyxa till det med lite mer välplanerad lyx för både ditt öga och din smak.

Litet ställe med nyskapande kreativitet, ett mycket stort hjärta för mat, likaså fantastiska smaker.

Sakura Sushi

Den Japanska sushirestaurangen på Magnus Ladulåsgatan 9, serverar mycket god japansk sushi, samt andra små varma rätter i en mycket trivsam miljö.

En lyxig känsla med trevlig mat. Samtidigt erbjuds obegränsat med härliga vårrullar, och supergoda poke bowls.

Samba Sushi

Bjuder på bästa sushibaren och takeaway i Götgatsbacken. Här serverar dem mycket nyttig och smal mat i flera olika kombinationer.

Vi serverar god och nyttig smalmat i många olika kombinationer.Sushi, sashimi, chirashi. Vegan sushi.Sushi Variant. Här kan du också skräddarsy din egna festbricka till allt mellan 2-200 personer.