Stockholm

Guide: Bästa Sushi i Sundbyberg 2023

Det finns faktiskt tre sorters människor. De som älskar sushi, de som aldrig testat sushi och de som aldrig kan tänka sig att äta det.

Det finns många trevliga sushirestauranger i Stockholm. Här kommer ta upp de fem bästa restaurangerna du kan hitta i Sundbyberg.

Bästa Sushi i Sundbyberg

Sushi Natu

Det här är en restaurang som för tankarna till Japan och en av Stockholms bästa sushibarer. 

Vill du sitta i restaurangen finns en mycket trevlig meny att välja från, men de erbjuder också takeaway för dig som vill äta utomhus eller på jobbet.

Asahi Sushi

Tycker du om Sushi och ändå har vägarna förbi Lilla Alby, borde du titta förbi Fredsgatan 9. 

Här kan du nämligen hitta bra sushi till riktigt bra pris. Riset är enastående och rullarna har bra textur och form.

Koji sushi

Den här relativt nyöppnade sushirestaurangen ligger också på Fredsgatan, fast lite längre ner. Hittills har restaurangen bara fått goda omdömen, så det är helt klart värt ett besök om du är i närheten. 

Det går bra att äta på plats, ta med hem eller också går det bra få din sushi utkörd via någon av de stora aktörerna, om du hellre vill det.

Itamae Sushi & Grill

Ordet Itamae är japanska och betyder köksmästare, vilket dessutom är den högsta utmärkelsen som går att få inom det japanska köket. 

På den här restaurangen går det bra att avnjuta sushi av högsta kvalitet i en trevlig miljö. Även de som inte älskar sushi kan gå hit, för det finns även andra asiatiska rätter på menyn.

SUSHI KING

Restaurangen Sushi King ligger på Sturegatan i Sundbyberg och de erbjuder traditionell sushi av hög kvalitet. 

När du är hungrig efter att ha tagit en promenad i Storskogen och inte vill gå hela vägen till Sundbybergs Torg för att äta, rekommenderar vi ett stopp på den här restaurangen för att fylla på reserverna.