Västerås

Guide: Bästa Sushi i Västerås 2024

Befinner du dig i Västerås och är sugen på sushi eller bor du kanske i staden och vill hitta din nästa nya favoritrestaurang?

Då kan vi hjälpa dig att välja rätt!

Vi har dykt djupt ner i sushiutbudet och valt ut Västerås finaste pärlor som erbjuder högkvalitativ sushi tillverkad av färska råvaror.

Bästa Sushi i Västerås

Udden Japanese Cuisine

Udden Japanese Cuisine är inte som vilken annan sushirestaurang som helst, utan här får du ta del av både välsmakande och god mat, samtidigt som du får njuta av en fantastisk atmosfär och en lokal med unik inredning.

Udden Japanese Cuisine håller en hög kvalitet hela vägen och vi rekommenderar att du bokar bord om du vill vara säker på att få plats.

Orgil Sushi

Nigiri och rullar, vegetariskt eller sashimi? Hos Orgil Sushi hittar du en rad spännande och roliga rätter med smaker från det japanska köket att välja mellan.

På menyn kan man se en tydlig anpassning till det svenska matintresset, samtidigt som man har hållit kvar i traditionella tillagningsmetoder och anda.

Aurora Sushi Bar

På Slakterigatan 6-10 hittar du Aurora Sushi Bar som fokuserar på högkvalitativa råvaror och en service i toppklass.

Aurora Sushi Bar erbjuder olika typer av sushi och tar emot gäster för bordssittning såväl som take away.

VICHI SUSHI

Att äta vid baren är något som är mycket vanligt i Japan och på VICHI SUSHI kan du uppleva samma traditionella tillvägagångssätt.

Restaurangen fokuserar främst på lunch med sina smarta och fina menyval, men erbjuder också middagssittningar för den som vill boka ett bord.

Soya Sushi

Soya Sushi är ett utmärkt alternativ för dig som söker en japansk restaurang som passar för hela familjen.

Här kan du hitta mängder med olika japanska varmrätter, men kan också njuta av ett stort utbud av olika typer av sushi.

Fokus ligger på att servera mat av hög kvalitet och som alltid är tillverkad med kärlek.

OTOME SushiBar

OTOME SushiBar må vara en lite mindre sushibar som ligger belägen i Västerås, men trots den ringa storleken är det en mycket omtyckt restaurang med högklassig sushi.

OTOME SushiBar erbjuder något som passar för alla och ger en smakupplevelse utöver det vanliga.

Här använder man sig av färska råvaror till varje maträtt och målet är att alltid överträffa gästernas förväntningar – vilket de vanligtvis lyckas mycket bra med.

Asian Sushi Bar

På Sturegatan 10 i Västerås hittar du Asian Sushi Bar.

Asian Sushi Bar är en mycket populär och uppskattad sushirestaurang som erbjuder kalla såväl som varma rätter från det japanska köket.

Här kan du med fördel slå dig ner och välja någon av de många sushimenyer som finns, men du kan också testa på traditionella poke bowls om så önskas.