Kristianstad

Guide: Bäst Frisör i Kristianstad 2024

frisör kristianstad

Är du ute efter att göra en förändring eller letar du bara efter lite lyx i vardagen? Då kan en frisörsalong vara ett bra alternativ för dig. 

Här har vi därför valt att lista fem av de bästa frisörsalongerna i Kristianstad.

Bäst frisör i Kristianstad

Frisör & co

Hos Frisör & co hittar du fem härliga frisörer som brinner för att finnas där för dig som kund och ge dig en positiv upplevelse där du kan känna dig trygg och avslappnad.

Alla fem frisörerna på salongen har gesällbrev och två av de har dessutom mästerbrev.

Hos Frisör & co hittar du behandlingar som färgförändrande behandlingar, hårförlängning, permanent, färg av fransar och bryn, styling och vaxning av ögonbryn.

Frank & Friends

Frisörsalongen Frank & Friends har fyra frisörer som är välutbildade och som även har koll på de senaste trenderna och teknikerna.

Hos Frank & Friends kan du boka behandlingar som klippning, permanent, brudklädsel, plockning av ögonbryn, tvätt och fön.

Frank & Friends erbjuder även uppfräschning av ditt hår mellan dina klipp- eller färgbesök.

Frisör Xclusive Kristianstad

Salongen erbjuder dig en skön miljö där du kan känna harmoni och lugn. Frisörerna som tar hand om dig är alla specialister inom både hår och skägg.

Frisör Xclusive Kristianstad erbjuder behandlingar som färgning, håruppsättningar, styling och olika frans och bryn behandlingar.

Salong Tova

År 2004 startade Salong Tova och är en veteran bland frisörsalonger i Kristianstad. Alla frisörer som jobbar på salongen har en stor passion för hår och anser att det mesta är möjligt.

För att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga upplevelse är frisörerna välutbildade och är även alltid uppdaterade om nya trender och tekniker.

Salong Tova erbjuder bland annat lyxbehandlingar, permanent, hårförlängning och styling.

Gyllene Saxen

I centrala Kristianstad hittar du Gyllene Saxen. Här jobbar ett team av frisörer som alltid sätter dig som kund i första hand.

Till Gyllene Saxen kan alla komma oavsett om du är kvinna, man eller barn.

Här kan du exempelvis boka permanent, färgning, keratinbehandling, styling inför bal och bröllop.