Bollnäs

Guide: Bästa Restauranger i Bollnäs 2024

Ska du åka till Bollnäs för första gången och undrar därför vilka restauranger som finns tillgängliga? Eller bor du kanske redan i Bollnäs, men vill upptäcka någonting nytt?

Vad fallet än må vara finns det lyckligtvis nog en hel uppsjö av alternativ med både god mat samt ypperlig service. Nedan ska vi ge några exempel på dessa utmärkta restauranger i Bollnäs.

Bästa restauranger i Bollnäs

Lilla k’s Trädgårdskök

Vi börjar vår resa hos Lilla k’s Trädgårdskök. Kika på lunchmenyn hos den här otroligt mysiga restaurangen eller titta in i deras secondhandbutik.

Glöm inte att hundar dessutom är välkomna, så du kan ta med din fyrbenta vän på ett litet caféäventyr!

Rehngården & Solstugan

Näst på listan har vi Rehngården & Solstugan. Inte nog med att de bjuder på utsökt mat, utan du kan även förvänta dig en utomordentlig atmosfär med en imponerande utsikt.

Menyn består av plock, förrätter, varmrätter, barnrätter samt dessert. Även dryck serveras givetvis där du både kan välja mellan alkoholhaltiga och alkoholfria drinkar.

Mandarin Palace i Bollnäs

Föredrar du rätter med inspiration från Kina? Hos Mandarin Palace i Bollnäs blir du bemött av utsökta rätter som kinesiska kockar har tillagat med omsorg.

Njut bland annat av Kung Pao, fyra små rätter, friterad kyckling eller varför inte prova på deras underbara vårrullar. Glöm inte att de dessutom har en buffé med ett brett urval av varmrätter.

ESA Sushi

Det kan aldrig gå fel med sushi, och ESA Sushi visar prov på det påståendet. I deras restaurang är det fräsch samt vällagad mat som serveras, och du har en hel uppsjö av valmöjligheter.

Ta del av deras underbara japanska rätter eller kika närmare på sushibuffén. Här plockar du själv de olika sushibitarna som intresserar dig, och därefter har du en tallrik full med godsaker.

Izoli´s kolgrill och bar

Till sist är det ett måste att lyfta fram Izoli´s kolgrill och bar. Här blir du serverad medelhavsinspirerade rätter som alltid imponerar.

Med andra ord är menyn fylld med rätter från bland annat Syrien, Libanon, Turkiet samt Grekland. När allt kommer till kritan är Izoli´s kolgrill och bar en plats som du sent kommer att glömma.