Kungsbacka

Bästa Restauranger i Kungsbacka 2023

Ett restaurangbesök är mer än bara god mat. Du har höga förhoppningar, och samtidigt som maten så klart ska vara god vill du också bli trevligt bemött och få bra service av serveringspersonalen.

Därför kommer vi i den här texten lista de allra bästa restaurangerna i Kungsbacka. Restauranger där du kan förvänta dig det lilla extra.

Bästa restauranger i Kungsbacka

Cosa Table

Den här restaurangen erbjuder verkligen mer än bara en god måltid. Här kan du också anmäla dig till vinprovningar, både om du har lång erfarenhet av vinner eller precis börjat uppskatta smaken.

På menyn hittar du flera goda alternativ med allt från kött och fisk till vegetariska alternativen. Cosa Table har verkligen mat som passar alla!

Restaurang Ester

I den här lyxiga lokalen finns det mesta. Framför allt ett stort utbud av kött och fisk, som du kan avnjuta i mindre portioner. Det finns alltså utrymmet att testa flera olika rätter.

Restaurangen ligger verkligen i hjärtat av Kungsbacka, och här kan du också ta med kollegorna på lunch. Dessutom är personalen oerhört professionell och trevliga.

Restaurang Storgatan 1

Letar du efter en bra lunchrestaurang? Då är Restaurang Storgatan 1 matstället för dig. Här serveras det lunch varje vardag mellan klockan 11.00 och 14.00.

De erbjuder alltid ett varsitt alternativ mellan kött och fisk toppat med en stor salladsbuffé. Och så klart ingår även en nybryggd kopp kaffe till lunchen.

Bar Vinci

Det här restaurangen för dig som fullkomligen älskar italiensk mat. Restauranger har flera goda pastarätter och napolitanska pizzor på menyn. Och för inte att glömma det stora dryckesutbudet.

Här kan du avnjuta en god middag alternativ bara svänga förbi på ett glas. Ett måste att besöka för den som inte kan få nog av Italien!

DINÉ Burgers

Precis som namnet skvallrar om är det hamburgare som är grejen här. Mitt på Storgatan hittar du denna restaurang med flera olika burgare på sin välfyllda och spännande meny.

Är du också sugen på en god dryck till hamburgaren har du flera alternativ att välja emellan. Allt från öl, cider, vin och så klart alkoholfria läskedrycker.

Mhenam Thaikök Kungsbacka

Kan inte du heller få nog av det thailändska köket? Då har du kommit helt rätt. På menyn finns flera goda rätter som är smaksatta enligt thailändska traditioner.

Restaurangen serverar också luncher med ett oslagbart pris på sin buffé. Eller vad sägs om att äta hur mycket du vill för bara 80 kronor? Helt klart prisvärt och ett måste om du älskar thailändsk mat.