Söderköping

Guide: Bästa Restauranger i Söderköping 2023

Om du har planer på att ta en tur till Söderköping finns det ett antal restauranger som du inte vill gå miste om. Vi har listat sex olika tips på högkvalitativa matställen som verkligen imponerar.

Bästa restauranger i Söderköping

Håll Bar & Kök

Restaurangen Håll Bar & Kök erbjuder en extensiv meny fylld med godheter.

Inte nog med att de både erbjuder varmrätter i form av kött, fisk samt vegetariskt. Du kan dessutom kika på deras smårätter: soppa, toast eller pannkakor.

Även fikamenyn och trerättersalternativet bjuder dig på fantastiska smakupplevelser.

Bakfickan

En tur till Söderköping är inte fulländad utan ett besök hos Bakfickan. Både bordsserveringen samt lokalen förser dig med en skärgårdskänsla, och visst finns det många utmärkta rätter att prova på.

Njut av god husmanskost som de tillagar från grunden, och kika även på den imponerande salladsbuffén. Kaka och kaffe ingår dessutom när du beställer lunch.

Tyrni Café & Bistro

För dig som vill tänka klimatsmart är det Tyrni Café & Bistro som du bör besöka. Här har vi nämligen ett miljömedvetet café som bjuder på riktigt god fika.

Både sallader, kakor, bullar samt mer därtill kan du lägga vantarna på hos Tyrni Café & Bistro. Smaka dessutom gärna på deras utsökta vin samt uppfriskande öl.

Grekiska grill och bar

För rätter med en äkta grekisk känsla är det Grekiska grill och bar som gäller. Både maten samt själva lokalen är inspirerad av Grekland, så varför inte stiga in i den här fantastiska världen.

Med lång erfarenhet som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1995 kan du förvänta dig stor matlagningskunskap!

Lock Hop & Barrel

Vill du avnjuta god mat samtidigt som du dessutom får en vacker utsikt över kanalen samt Ramunder berget? Då är det Lock Hop & Barrel som gäller.

De brygger sin egen öl och har därtill en extensiv meny för alla smaker. Hamburgare, sallader, BBQ ribs, veganska rätter samt söta desserter är enbart några få exempel.

Sushiwakasaya

Det är inte lätt att tacka nej till sushi. Om du vill prova på en av de bästa sushibarerna i Söderköping är det därför ett måste att besöka Sushiwakasaya.

De använder sig av högkvalitativa råvaror för att bland annat tillaga sushi, poké bowls samt bibimbap.