Varberg

Guide: Bästa Sushi i Varberg 2024

Om du befinner dig Varberg och vill ha tips på den gemytliga stadens bästa sushiställen, är det vår lista Bästa Sushi i Varberg du ska ta en titt på.

Här får du tips på var du kan hitta den bästa bentolådan, dricka den godaste saken och njuta av den bästa servicen i mysiga miljöer.

Bästa Sushi i Varberg

Här nedan kommer vi att tipsa dig om fem sushiställen för alla sushiälskare i Varberg. Alternativen erbjuder mat i alla priskategorier och har både servering på plats och take away,

Nami

Vill du äta japansk mat där det aldrig kompromissas med råvarorna och dessutom veta att du får den bästa servicen? Då är det Nami du ska gå till.

Men kom ihåg att boka bord, för hit är det många Varbergsbor som vill gå och äta.

Masaki sushibar

Masakti är en restaurang som satsat på sushi av klassiskt snitt. Här hittar du en trevlig meny med nigiri och maki, i kombination med ett antal smårätter som du kan komplettera sushin med.

Den lilla men eleganta restaurangen för tankarna till en japansk restaurang i Tokyo. Det märks verkligen att restaurangägare har stor kunskap om japansk kultur och kokkonst.

Khoki Sushi

Restaurangen Khoki Sushi är en trevlig restaurang där du kan äta lunch men också göra ett besök på kvällen.

De serverar klassisk sushi i en familjär atmosfär, har dessutom en stor meny och det finns många maträtter att välja mellan.

Suzu sushi

Beställer du en härlig tempura från Suzus meny kan du vara säker på att du kommer att gå hem mätt och belåten.

Precis som på Khoki är det mycket mat för pengarna som gäller, men de kompromissar aldrig med kvaliteten.

Sushi Minami

För finsmakaren vill vi rekommendera Sushi Minami. Det här är stället som förenar klassisk japansk kokkonst med lokala råvaror utifrån årstid och tillgång.

Därför varierar de också menyn efter säsong.