Stockholm

Bästa Gokart i Stockholm

Letar du efter de bästa ställena för att köra gokart i Stockholm så ska du kika in vår lista här nedanför. Där har vi samlat gokartcenter som erbjuder allt från långlopp till frikörning och vi har även valt ut center så att de passar för olika åldrar.

Att köra gokart är en aktivitet som ofta uppskattas av såväl vuxna som mindre barn. Det är en rolig aktivitet att prova på för till exempel en minnesvärd kick off på jobbet .

Gokart Stockholm

Hos Gokart Stockholm kan du boka både gokart, 5-kamp och gå en gokartskola där du får lära dig hur du blir riktigt grym på att köra gokart.

Deras 5-kamp har en rad olika grenar att välja mellan utöver gokart. Bland annat kan du tävla mot dina vänner eller kollegor i shuffleboard, basketspel, boxboll, pistolsimulator och flera andra grenar.

Gokart Stockholm har även olika fina erbjudanden. Så som happy hour deals där du kan boka gokart till ett rabatterat pris. Gokartcentret är även perfekt för saker som en kick-off med jobbet och en riktigt rolig svensexa eller möhippa.

Speedcats – Gokart på vatten

Vill du prova på gokart i en ny tappning så är Speedcats något för dig. Här kan du nämligen köra speedcats på vatten och det är ungefär som att köra gokart, bara inte på fast mark.

Att köra speedcat i tävlingssammanhang kallas för Thunder Racing och det är en sport som är populär i många längder. Nu finns alltså speedcats också tillgängligt som en event version som är lämplig för minst två personer, men ni kan vara så många som upp till 50 personer.

I Sverige kan du prova att köra speedcat på Jungfrusund i Stockholm eller i Köpingsvik på Öland.

Gokartstadion Ös-We Ring

Gokartcentret Gokart Stadion i Stockholm är ett av de center i Sverige som erbjuder drop in. Vill du hellre boka en tid kan du göra det snabbt och enkelt via deras hemsida.

Gokartstadion tillhandahåller även så kallad kid-racer. Det innebär alltså att om du har mindre barn som är under 6 år så kan ni köra gokart tillsammans här.

Hos Gokartstadion Ös-We Ring kan du också köra exempelvis långlopp, boka in företagsevenemang och mycket mer.

O’Learys Kista Gokart & Bowling

När du hör O’Learys så tänker du kanske främst att det är ett ställe där du kan titta på fotbollsmatcher tillsammans med vännerna. O’Learys Kista erbjuder dock så mycket mer än det.

Här kan du boka tid för att köra gokart tillsammans med kompisarna, familjen eller varför inte med kollegorna under en rolig och fartfylld after work. Ni kan boka tid för att köra både grand prix lopp liksom frikörning.

Hos O’Learys Kista Gokart & Bowling behöver ni vara minst fyra personer för att kunna boka en tid för gokart och åldersgränsen är 18 år.