Luleå

Guide: Bästa Cykelverkstad & Cykelreparatörer i Luleå 2023

cykelverkstad-Luleå

En cykel är ett mycket bra och miljövänligt val när du ska ta dig till arbetet eller skolan, men precis som med alla transportmedel kan cykeln behöva repareras eller ses över med jämna mellanrum.

Genom att välja en seriös och professionell cykelverkstad för din cykelservice kan du vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt och att du får en cykel som är trygg och säker.

Bästa Cykelverkstad & Reparatör i Luleå

Cykelfixarna Cykelreparation

På Västra Varvsgatan 12C i Luleå håller Cykelfixarna till och här kan du få hjälp med alla typer av servicearbeten och reparationer.

Alla arbeten utfört av certifierade servicetekniker och du kan känna dig trygg med att din cykel är körklar när du hämtar den.

Ett stort plus är att ingen tidbokning behövs och att du även kan droppa förbi butiken för att köpa en ny cykel. Utbudet är stort och här finns även cykeltillbehör för den som önskar.

Bland cykeltillbehören hittar du bland annat hjälmar, kedjor, lås och handtag – allt för att din cykel ska bli så komplett som möjligt.

Cykelstället Cykelservice i Luleå

Behöver du boka in en tid för att reparera din cykel eller vill du kanske köpa en ny cykel för barn, dam eller herr? Då är det Cykelstället i Luleå som du ska vända dig till.

Hos Cykelstället kan du välja mellan en rad olika cykelmodeller och hittar allt från mountainbikes till elcyklar från kända märken.

Bokning sker via hemsidan för snabbast möjliga service, men är du intresserad av att hyra en cykel under dagen är det bäst att komma in till butiken.

Detta är utmärkt om du vill ha tillgång till en cykel när du är på besök i staden.

Skurholmens cykel och maskin

Skurholmens cykel och maskin ligger på Spränggatan 37 i Luleå och erbjuder service och reparation på både cyklar och maskiner av alla dess slag.

Här får du ett professionellt och trevligt bemötande när du vill laga din cykel, gräsklippare, snöslunga eller varför inte din motorsåg.

Den breda kunskapen har gjort Skurholmens cykel och maskin till ett självklart val för alla som vill säkerställa att cykeln (eller maskinen) är trygg och säker att använda sig av.