Örebro

Guide: Bästa Ramen & Pho i Örebro 2023

Ramen-Örebro

Är du sugen på mat från det japanska köket? Härligt! I Örebro finns det mängder med bra restauranger som du kan använda dig av.

Även om ramennudlar alltid har varit mycket populära i Japan, har den rynkande och heta soppan nu även fångat många svenskars hjärtan.

Här listar vi några av Örebros bästa ramenrestauranger just nu, så att du kan njuta av intensiva smaker och värmande soppor när helst du känner.

Bästa Ramen i Örebro

Tetsu Örebro

På Järntorgsgatan 4 i Örebro hittar du den mysiga och familjära restaurangen Tetsu, där japansk mat med intensiva smaker alltid står i fokus.

Hos Tetsu kan du hitta det som beskrivs som japansk streetfood, vilket bland annat inkluderar rynkande och goda ramensoppor av alla dess slag, men också enklare rätter som du kan ta på språng.

Här använder man sig av långkokt buljong, färska och handgjorda vetenudlar samt råvaror av finaste slag.

Boka ett bord på hemsidan eller kom förbi när du känner dig extra sugen på något gott.

ZAO Street Kitchen

ZAO Street Kitchen är asiatisk street food när den är som bäst och restaurangen hittar du centralt i Örebro.

Här hittar du inte bara klassiska osaka ramen, utan du kan också smaka på vietnamesisk pho och njuta av goda och uppfriskande drycker.

ZAO Street Kitchen lägger ett stort fokus på att välja de absolut bästa råvarorna och att tillaga all mat från grunden.

På så sätt kan du vara säker på att du får ta del av traditionell asiatisk mat med intensiva smaker till både lunch eller middag.

Grandmaster Sei

Vill du testa på klassiska ramennudlar från Japan och befinner dig i Örebro? Då rekommenderar vi att du tar dig en sväng förbi Ringgatan 30.

På Grandmaster Sei möts du av kulinariska upplevelser, spännande nya smaker och en stor variation av olika typer av rätter.

I menyn kan du hitta traditionella rätter från Japan som är tillagade med råvaror av bästa sort.

Hos Grandmaster Sei får du helt klart en mycket bra och oförglömlig upplevelse.

Vill du vara säker på att få ett bord rekommenderar vi att du kontaktar restaurangen.