Örebro

Guide: Bäst Rörmokare i Örebro 2024

rörmokare örebro

Letar du efter den bästa rörmokaren i Örebro för att lösa dina VVS-utmaningar?

I denna artikel presenterar vi en lista över pålitliga och kunniga rörmokarna i staden.

Upptäck expertteam som levererar högkvalitativt arbete, förstklassig service och garanterat nöjda kunder.

Rörtjänst i Örebro AB

Stolthet och kvalitet är Rörtjänst i Örebro ABs ledord, vilket företaget eftersträvar i allt de gör. Rörtjänst i Örebro AB är ett företag med hög yrkeskompetens, välfungerande rutiner och ett stort personligt engagemang. 

Företaget har dessutom som mål att alltid leverera väl utförda arbeten och göra alla sina kunder nöjda.

Rörtjänst i Örebro AB utför många tjänster inom VVS. Företaget är ett auktoriserat VVS-företag och har bland annat behörighet från Heta Arbeten, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att anlita företaget.

Bad & Värme Närkes Rör AB

Företaget Bad & Värme Närkes Rör AB har en lång erfarenhet inom VVS och företaget har funnits i nästan 50 år. Du kan anlita Bad & Värme Närkes Rör AB för alla arbeten som involverar rör. 

Alla montörer som arbetar hos Bad & Värme Närkes Rör AB har behörigheter från Säkert Vatten och Heta Arbeten, vilket innebär att du som kund kan känna dig säker att anlita företaget.

Några av de tjänster som Bad & Värme Närkes Rör AB har att erbjuda dig som kund är rördragning, vattenanalys och badrumsrenovering.

Mälardalen VVS Örebro

Företaget Mälardalen VVS Örebro är ett företag som utför många olika typer av VVS-arbeten både i och runt Örebro. Du kan även vända dig till Mälardalen VVS Örebro om du är ute efter diverse VVS-produkter. De har dessutom värmepumpar från kända märken som CTC och Nibe i sitt sortiment.

Mälardalen VVS Örebro fokuserar alltid på dig som kund och att du ska få den bästa möjliga lösning på det som du behöver ha hjälp med. 

Företaget är auktoriserade enligt Säkert Vatten, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Du kan bland annat vända dig till Mälardalen VVS Örebro för VVS-tjänster som brandskydd, avloppsrensning och badrumsrenovering.