Karlstad

Bästa Restauranger i Karlstad 2024

Restauranger Karlstad

I Karlstad finns många fina restauranger och här presenterar vi våra favoriter.

Bästa restauranger i Karlstad

Brasseriet

Brasseriet är en restaurang som är centralt belägen i Karlstad. De har en stor passion för mat och erbjuder en god blandning av olika rätter.

Här kan du sitta ner tillsammans med ditt sällskap och avnjuta en burgare som serveras med strips, eller varför inte äta en god stekt rödtunga med potatispuré. Här får du smaka på lyx från början till slut.

Frost

Restaurang Frost fokuserar på gästen och du sätts alltid i centrum. De ser dig som en bidragande del till deras utveckling. Fokus ligger på fräscha och goda råvaror,

I sin meny erbjuder de bland annat oxfilépasta med gorgonzola och grönsaker. Förutom detta kan du avnjuta en god räkmacka eller varför inte en god citron- och limegravad lax med dillstuvad potatis.

Restaurang Fontana di Trevi

Fontana di Trevi är en italiensk restaurang som finns i centrala Karlstad. Här kan du slå dig ner tillsammans med ditt sällskap och börja kvällen med en god förrätt i form av till exempel en god buffelmozzarella med tomater och färsk basilika.

Efter det kan du ta en god pizza med musslor och räkor och till detta kan du avnjuta ett gott vin. De serverar självklart efterrätter som du kan njuta av efter maten.

Baron

Här finns spännande rätter som är gjorda på spanska råvaror av högsta kvalitet. Deras meny uppdateras ständigt och anpassas efter säsong.

Hos Baron kan du äta allt från kyckling till grillad tonfisk. Du kan också avnjuta en god pizza med getost, ruccola och honung. Till detta kan du dricka ett gott vin eller någon annan god dryck från deras dryckesmeny. Bara fantasin sätter gränser.

Oliveriet Karlstad

Hos Oliveriet i Karlstad får du ta del av italienska smaker i form av pasta och pizza. De erbjuder också delikatesser i form av ostar och kex.

Här kan du äta charkbricka, hemmagjord pasta och äkta italiensk pizza. De tillagar alla rätter efter beställning och under tiden som maten lagas kan du slå dig ner på deras härliga utesevering.

Blackstone Steakhouse Karlstad

Hos Blackstone Steakhouse lagas maten med högkvalitativa råvaror. På så sätt garanteras du som gäst att få bra mat. All mat serveras på glödhet lavasten.

Här kan du äta en god köttbit som serveras med valt tillbehör som kan bestå av antingen pommes, potatisgratäng. bakad potatis, sallad, med mera. Du får alltid välja två såser till ditt kött.

Restaurang Pasha

Här kan du avnjuta en god buffé eller varför inte ta del av deras fina lunch. Hos restaurang Pasha kan du äta en god fisk eller varför inte en lasagne.

Restaurang Pasha serverar dagligen bra kost från både det libanesiska köket och det svenska köket.

Guldapan

Hos restaurang Guldapan kan du slå dig ner och ta en fördrink innan maten. De tar inte emot bordsreservationer utan du får vänta i baren.

Här kan du äta en god entrecote av kalv som serveras med potatiskrisp. De har också kräft taco på sin meny.

Tiffanys restaurant

Hos Tiffanys restaurant får du äta med både munnen och ögat.

Här kan du njuta av en god sparris till förrätt följt av fisk eller kött till huvudrätt. Till eftterrätt kan du ta en god chokladmousse eller kanske en rabarberpaj med glass.