Åhus

Guide: Bästa restauranger i Åhus 2024

I Åhus finns det en uppsjö av trevliga restauranger du kan besöka. Men det här kan göra det svårt att veta vilken som passar dig bäst.

Därför har vi här nedanför listat de restauranger vi anser är bäst i staden just nu. Förhoppningsvis kommer det hjälpa dig välja rätt restaurang.

Bästa restauranger i Åhus

Åhus Bryggeri & Restaurang

På Köpmansgatan hittar du microbryggeriet Åhus Bryggeri & Restaurang. Här är det är härliga känsla där du direkt känner dig som hemma.

Som besökare kan du njuta av deras egengjorda drycker tillsammans med god mat. De serverar bland annat smörrebröd samt hembankad schnitzel.

Åhus Bryggeri & Restaurang är ett perfekt ställe för dig som vill dricka gott och umgås.

Seglarkrogen Åhus

I ett båthus precis vid kajen ligger Seglarkrogen Åhus. Lokalerna är både charmiga och rustika vilket ger besökarna en härlig känsla.

Med stort fokus på bra råvaror samt stor passion för mat ger Seglarkrogen dig en fantastisk smakresa. Dessutom får du uppleva en fantastisk miljö ute på kajen.

Åmund

Endast fyra meter från vattnet i Åhus hamn ligger restaurangen Åmund. Det här är en långsäsongsrestaurang i en trevlig miljö.

Hos Åmund kan du njuta av god mat där de framförallt är kända för sina ribs. Men du kan även njuta av deras egna öl samt massor av annan god dryck.

Äspets Rökeri

Redan 2008 startade Äspets Rökeri men var till en början en butik med en liten uteservering. Idag är det en restaurang med plats för omkring 200 gäster.

Här får du njuta av härliga miljöer där du kan umgås tillsammans med vänner och familj. Dessutom kan du både äta och dricka gott.

Åhus Gästgivaregård

På Gamla Skeppsbron ligger restaurangen Åhus Gästgivaregård. Här arbetar personalen med att föra vidare sina stora passion för mat till gästerna.

Restaurangen arbetar med råvaror av högsta kvalitet. Dessutom är de flesta råvarorna närproducerade eller direkt tagna från restaurangens egna trädgårdsland.

Utöver att äta gott kan du även välja mellan ett stort utbud av goda viner.

District Nine Åhus

Restaurangen District Nine Åhus startade år 2021 och det är La som är ägare. La är från Vietnam och vill visa Åhus vilken fantastisk mat landet har.

Här kan du välja mellan ett brett utbud av vietnamesiska rätter. De mest populära är Banh Mi, bao buns samt hemmagjorda vårrullar.