Uddevalla

Guide: Bästa restauranger i Uddevalla 2024

Uddevalla erbjuder dig restauranger som har allt från husmanskost till traditionell pizza. Det finns allt från indisk mat till sushi. I denna guide tipsar vi om de bästa restaurangerna i stan.

Bästa restauranger i Uddevalla

Villa Lindesnäs

Här kan du äta i en trevlig miljö och börja med en charkbricka till förrätt, rödtunga till huvudrätt och sedan kan du avnjuta en god mjölkchokladpannacotta till efterrätt. Detta är bara några av de rätter som Villa Lindesnäs erbjuder sina gäster.

Kerstin på torget Restaurang & Bar

Hos Kerstin på torget Restaurang & Bar kan du äta en god förrätt beståendes av marinerade oliver, sedan kan du äta en god ryggbiff, självklart från Sverige. Till alla rätter finns det rekommenderade drycker, utifrån vad personalen tror passar bäst.

Mamma Sushi

Hos Mamma Sushi kan du äta en god sushi. Till alla måltider ingår alltid misosoppa. För dig som är gravid finns det en specifik mamma-meny där det inte finns någon rå fisk på sushin. Det finns också specifika varianter till dig som är vegan och vegetarian. Mamma Sushi erbjuder sushi som passar alla.

Ristorante Pizzeria Napoli

Uddevallas äldsta pizzeria som har funnits sedan 1973. De har som mål att endast använda de bästa råvarorna på marknaden. Här kan du slå dig ner och avnjuta en klassisk pizza Calzone, en pastarätt eller varför inte en traditionell lövbiff med persiljesmör.

Indisk Restaurang Everest masala

Här kan du slå dig ner i en mysig miljö och äta en klassisk Chicken Tikka Masala och tillsammans med detta kan du äta Naan Bröd, antingen utan eller med vitlök. De erbjuder också bland annat kycklingfilé som är marinerad i chili och vitlök, och mycket mer.

Harrys

Hos Harrys i Uddevalla kan du avnjuta en god burgare som är gjord på högrev. Till denna kan du äta traditionella pommes frites och dricka en god öl. De erbjuder också en god oxfilépasta med smak av peppar och parmesan. Här kan du bland annat kombinera din egen rätt och välja kött, tillbehör och sås helt själv. Bara fantasin sätter gränser.

Oregano

Hos Restaurang Oregano kan du äta pizza, hamburgare, sallader och mycket mer. De erbjuder både traditionella pizzor men även pizzor som är inspirerade från Italien med smak av bland annat mozzarella och lufttorkad skinka av bästa kvalitet.