Stockholm

Guide: Bästa Pizza & Pizzeria i Årsta 2023

Bor du i Årsta och vill ha lite tips på var du kan hitta den bästa pizzan? Då har du hamnat rätt. Vi har valt ut de fyra bästa pizzeriorna i Årsta nedan, så det är bara för dig att hänga med och se efter vilken du gillar bäst. 

Det bästa är att det erbjuds lite av varje bland pizzeriorna i Årsta. Det finns både vanliga pizzor och mer lyxiga varianter att välja mellan. Alla kan med andra ord hitta rätt. 

Bästa Pizza i Årsta

Nelles Pizzeria & Café

Detta är ett riktigt trevligt ställe som alla borde besöka så fort som möjligt. Här blandas både café och pizzeria på det bästa av sätt. Utöver de läckra pizzorna hittar vi även de berömda “Nelles Mackor”, lasagne, kebab- och gyrosrätter med mera. 

Maten är mycket fräsch och det finns såväl inbakade som vanliga pizzor att välja mellan. Vill du ha glutenfri botten är det bara att välja det. Du hittar massor av goda toppings till pizzorna. Bland annat finns det fårost, gorgonzola och parma att välja mellan. 

Pizzeria Karavan

Gillar du riktigt tunna pizzor? Vill du att det ska vara lövtunn deg? Då är detta rätt pizzeria för dig. Här serveras stora lövtunna pizzor med massor av härliga läckerheter till topping. Du kan, utöver pizza, beställa både grillrätter, pastarätter, kebabrätter och sallader. 

Här finns det plats för 52 personer inomhus + 25 personer på uteserveringen, så här kan man äta tillsammans med ett stort gäng, om man vill det. 

Pizzeria Årsta

Här har vi en pizzeria som har många olika sorters pizzor där även amerikanska panpizzor ingår. De bjuder även på kebabrätter, sallader, lasagne, nachotallrik och nuggets. Det är alltså en bra pizzeria att gå till om man exempelvis har barn eller om någon i sällskapet inte är sugen på pizza. 

De säljer även tillbehör såsom vitlöksbröd med olika extra topping. Du kan exempelvis välja vitlöksbröd med salami, fetaost, tonfisk, skinka med mera. Du kan också köpa pommes. 

Deli Italia

Här hittar man många goda pizzor, sallader och pasta. Det finns också olika typer av kebab – och gyrosrätter med kebab/gyrosrulle, kebab/gyros med pommes eller kebab/gyros med bröd som alternativ. Även falafel i olika former erbjuds. Dessutom hittar vi både fish and chips och annat kul i menyn. 

En sak som är extra kul är att de erbjuder catering och att de har bra menyer för veganer, vegetarianer. Dessutom är de duktiga på att fixa mat för personer med allergier.